FAMILIJA

U vremenu koje danas teče sve brže, često nam malo vremena ostaje da se posvetimo onome što je stvarno važno – našem zdravlju. Zato je naša FAMILIJA posvećena tome da obezbijedi lepezu proizvoda i usluga za zdravlje, dobrobit i bezbrižnost vaše cijele porodice.

Naša misija je da pružimo personalizovan pristup zdravlju svakog člana vaše porodice. Vjerujemo da je svaki pojedinac jedinstven, te se trudimo da naši proizvodi i usluge rade u prilog upravo toj individualnosti, uz jednostavnost izbora najboljih opcija na jednom mjestu. Vaše poverenje je naš najveći kapital, i trudimo se da ga opravdamo svakim korakom.

Hvala vam što ste dio naše FAMILIJA-e.

Sanja Todorović Vujičić
osnivač i direktor

Naše usluge

Naša FAMILIJA vašoj nudi proizvode i usluge kojima vjeruje.

Genetika

Genetika

FAMILIJA neinvazivni prenatalni test je potpuno bezbjedan i bezbolan način da vrlo rano u trudnoći analiziraš zdravlje hromozoma svoje bebe. Naši stručnjaci iz oblasti genetike su izabrali laboratorije koje imaju najnoviju illumina tehnologiju, a ti odlučuješ kojoj laboratoriji ćeš pokloniti svoje povjerenje.

Estetika

Estetika

Kompanija FAMILIJA d.o.o. u svom asortimanu ima proizvode švajcarskog brenda Jalupro - preparate za biorevitaizaciju kože koji sadrže kombinaciju hijaluronske kiseline, aminokiselina i peptida, a zbog svoje jedinstvene formule i prirodnih rezultata su izuzetno popularni u Evropi.

Farmaceutika

Farmaceutika

(uskoro)

FAMILIJA u brojkama

0 +
zaposlenih
> 0
partnerskih
zdravstvenih ustanova
> 1234
doktora saradnika
999 +
urađenih NIPT testova

Poslovni partneri

Za proizvode i usluge kojima vjerujemo biramo samo partnere kojima vjerujemo.