Velika ljetna nagradna igra: uradi FAMILIJA prenatalni test i odnesi Stokke!

Uradi FAMILIJA prenatalni test i osvoji vrijedne nagrade! 

PREMIUM partner Bojprom
 
Draga buduća mama, znamo da se mnogo raduješ svojoj budućoj bebi i da ti je ovo ljeto posebno baš zbog tog iščekivanja. Znamo i da ti to radovanje malo kvari prevelika briga o bebinom zdravlju. Zato smo odlučni u tome da ti otjeramo brige i ovo ljeto učinimo što bezbrižnijim!
 
SVAKOJ trudnici koja se u periodu od 22. jula do 22. septembra za svoju bezbrižnu trudnoću odluči za FAMILIJA neinvazivni prenatalni test poklanjamo:
 
  • 100 EUR popusta na bilo koji izabrani paket FAMILIJA testa
  • Bojprom poklon bon u iznosu od 50 KM
  • Didaco poklon bon u iznosu od 50 KM
  • Apoteka Anapharm poklon bon u iznosu od 50 KM
 
*Svi poklon bonovi mogu da se iskoriste i u fizičkim i online prodavnicama.
 
I ono što je najvažnije: ako uradiš FAMILIJA prenatalni test, zahvaljujući našem PREMIUM partneru Bojprom, dobijaš priliku da osvojiš jednu od sljedećih stvarno vrijednih nagrada:
  • Stokke kolica
  • Stokke Trip Trapp hranilica
  • Stokke NOMA hranilica
 
Sve što treba da uradiš jeste da za prvi korak ka svojoj bezbrižnoj trudnoći izabereš FAMILIJA neinvazivni prenatalni test. Srećno!
 
**Nagradna igra se sprovodi na teritoriji Bosne i Hercegovine.
 
 

Šta je FAMILIJA neinvazivni prenatalni test?

FAMILIJA je novi neinvazivni prenatalni test na našem tržištu. Zato što smo za tebe izabrali samo najbolje, analiza DNK tvoje bebe se radi na illumina VeriSeq NIPT v2 platformi, illumina sertifikovanim laboratorijama u EU.

Baš zbog ove platforme, test je tačan >99.9% i radi analizu kompletnog genoma bebe. U zavisnosti od odabranog paketa, moguće je analizirati sljedeće: najčešće trizomije (21, 18, 13), aneuploidije polnih hromozoma, aneuploidije svih hromozoma 1-22, te sve poznate delecije i duplikacije veće od 7Mb, uz mogućnost slučajnih otkrića.

Pored stoga što je FAMILIJA test pouzdan, kvalitetan i bezbjedan, rezultati stižu vrlo brzo – već nakon 5 do 7 radnih dana, a znamo da ti je važno da što manje čekaš na ovako važne informacije.

Z‌a sve dodatne informacije možeš da nam se obratiš putem broja telefona 065 154 224, te društvenih mreža Facebook i Instagram.

 

 

***

Takođe, možeš se prijaviti na našu emailing listu, ukoliko želiš da najnovije informacije dobijaš putem emaila.


02