FAMILIJA

Sanja Todorović-Vujičić, CEO and founder kompanije FAMILIJA, gošća panela MAMF konferencije

Izvor fotografije: Poliklinika Agram

Sanja Todorović-Vujičić, CEO and founder kompanije FAMILIJA gostovala je na panelu “Business i ja: Snaga ženskog liderstva u poslovnom svijetu” na MAMF konferenciji koja se održala u Domu Mladih u Sarajevu, 18.05.2024. godine.

U društvu sjajnih panelistica Božane Savić, Ilde Humić i Ajle Kozice kojim je moderirala Adela Malkoč, na panelu se razgovaralo o ženi i njenoj neiscrpnoj inspiraciji u žongliranju svih životnih sfera.

Majčinstvo i pogled u porodicu kao centar svemira dalo mi je uvid u njenu kompleksnost i važnost, a i koliko je tu zapravo zalaganje majke. Zato sam od samog početka karijere pronalazila oblasti biznisa koje će jednoj majci, a time i cijeloj porodici, olakšati i uljepšati funkcionisanje. Zajedno sa suprugom, prije 15 godina, osnovali smo kompaniju koja je uvela uslugu čuvanja matičnih ćelija u inostranim bankama za naš region, te kompaniju koja je regionalni lider u oblasti neinvazivnog prenatalnog testiranja danas.” – Sanja Todorović-Vujičić

Kao krunu dosadašnjih poslovnih uspjeha, Sanja zajedno sa suprugom osniva kompaniju FAMILIJA koja postaje Centar za genetiku čiji je cilj da cijeloj porodici, sa majkom u njenom jezgru, pruži personalizovanu i kompletnu podršku u održavanju zdravlja. Pored široke palete genetiskih testova, FAMILIJA u svojoj ponudi ima i proizvode iz oblasti estetike. Kroz ovaj segment usluge Sanja u fokus stavlja ženu, majku, i donosi joj proizvode koji čine zdravom, njegovanom i najljepšom u svojim godinama.


Ovo je 7. put da se MAMF konferencija održava u Sarajevu i bilo nam je zadovoljstvo podržati još jednu sjajnu priču u našoj zemlji.

 

Najnoviji članci

Oznake

Navigacija